ژله شیر عسلی

مواد لازم:

شیر عسل غلیظ شده: 400 گرم

آب یا شیر گرم: 1 پیمانه

آب سرد: 1 پیمانه

پودر ژلاتین: دو و نیم قاشق سوپخوری

قهوه یا پودر کاکائو : در صورت تمایل به میزان لازم

 

طرز تهیه:

1- ابتدا پودر ژلاتین را در ظرف آب سرد بپاشید و چند دقیقه صبر کنید تا کاملا مرطوب شود و سپس روی حرارت غیر مستقیم (بخار آب) قرار دهید تا کاملا حل شود .

2- شیر عسلی را در ظرفی ریخته و آب یا شیر گرم را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود (می توانید از حود 100 گرم خامه هم برای چرب و چیلی تر شدن و خوش طعم تر شدن استفاده کنید.)

3- در مرحله آخر ژلاتین حل شده را به مخلوط  شیر عسل و شیر اضافه کنید و هم بزنید و در قالب مورد نظر بریزید.

4- من این ژله را به صورت سه لایه درست کردم . مواد را به سه قسمت تقسیم کردم و بعد از بسته شدن هر لایه، لایه بعدی را اضافه کردم. برای لایه میانی از پودر قهوه استفاده کردم ( پودر قهوه یا کاکائو را بابد در شیر گرم حل کنید و به شیر عسل اضافه کنید). 


 


/ 3 نظر / 279 بازدید
ساناز

شادي جون چه سايت خوبي دارين منتها كاش از مراحل هم عكس بود . اين شير عسل رو از كجا بخرم ؟

یامی مامی

دست درد نکنه شادی جون من توضیحاتی که مال خودت رو درست کردی متوجه نشدم لایه قهوه رو جدا درست کردی با گل قالب زدی و بعد چیدی روش و دوباره مواد شیر عسلی ریختی؟ از همه مراحل عکس بزار ..لطفا

آمنه

چه خوشمزه بابا سرآشپز