نانک نارگیلی

مواد لازم:

خمیر مایه : 1 قاشق چایخوری

آب: نصف پیمانه

شکر: یک ششم پیمانه

نمک: نصف قاشق چایخوری

روغن مایع : یک چهارم پیمانه

تخم مرغ: 2 عدد

آرد: حدود 2 پیانه

*******

مواد میانی:

پودر نارگیل: یک پیمانه

کره ی ذوب شده : 3 قاشق سوپخوری

عسل: 5 قاشق سوپخوری

*******

برای روی نان

پودر نارگیل: حدود 2 قاشق غذا خوری

زرده تخم مرغ : 1 عدد

*******

طرز تهیه:

1- در یک لیوان یک قاشق چایخوری از شکر را در آب ولرم حل کنید و خمیر را را روی آن بریزید. 5-10 دقیقه صبر کنید تا خمیر به اصطلاح عمل بیاید.

2- در یک ظرف بزرگ، باقیمانده شکر، نمک، و روغن مایع و تخم مرغ را با همزن بزنید تا کاملا مخلوط شود.

3- خمیر مایه ی به دست آمده را به این مواد اضافه کنید و آرد را کم کم اضافه کنید و هم بزنید. آرد بای به حدی اضافه شود که خمیر نرم و لطیفی به دست آید و به دست نچسبد. حدود 10 دقیقه باید کاملا ورز دهید.

4- خمیر را در محل نسبتا گرمی به مدت 1-2 ساعت قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود. اگه حجم خمیر زیاد نشود، نان شما سف خواهد شد. 

5- برای آماده کردن مواد میانی، همه مواد میانی را داخل دستگاه غذاساز بریزید تا کاملا مخلوط شود.

6- خمیر را به ده قسمت مساوی تقسیم کنید. و هر چانه را به صورت یک مربع تقریبا 10*10 پهن کنید و داخل آن از مواد میانی به اندازه یک گردو قرار دهید.

7- چهار گوشه را به صورت ضربدری روی هم قرار دهید و کمی فشار دهید تا به هم بچسبد. در این مرحله فر را هم روشن کنید تا گرم شود.

8- بعد از اتمام کار، نان ها حدود نیم ساعت دیگه باید استراحت کنند.

9- در نهایت روی آن را با قم مو از زرده تخم مرغ بمالید و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید قرار دهید و پودر نارگیل روی آن بپاشید.

10- در فر 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید و در نهایت شعله بالا را روشن کنید تا کمی طلایی شود.


 

 

 

 

/ 1 نظر / 33 بازدید
مامان پارسا جونی

[ماچ][دست]